top of page
Over EuroUSC-Benelux BV

EuroUSC-Benelux BV heeft haar vlucht niet gemist. Met een eigen vernieuwde website, Facebook-pagina en contactgegevens is het bedrijf helemaal klaar om ervoor te gaan.

Naast deze vernieuwingen zijn er natuurlijk ook de gevestigde waarden die deze vlucht naar boven mogelijk maken. Misschien heb je al te maken gehad met één van deze medewerkers. Ben je dan niet nieuwsgierig naar de man of vrouw achter die e-mail of telefoon?

Wij houden je alvast niet langer in spanning en laten elk van hen aan het woord. Wie is wie, wat zijn de ervaringen en wat spreekt hen zo aan in deze sector? Laat je verrassen en neem een duikvlucht naar hun verhaal.

Veel leesplezier!

TEAM
Ik wil een stuk professionalisering kunnen doorvoeren in deze nieuwe tak van luchtvaart
Michael Maes
Jean-Pierre Denys
Jan-Paul Boetes

Accountable Manager

"Wij staan met EuroUSC-Benelux voor een mooie uitdaging"

 

Een bedrijf in volle vlucht voorwaarts runnen is niet altijd eenvoudig. Een startup is een mooie uitdaging met heel wat mogelijkheden en voordelen, maar zoals vaak is er ook een keerzijde.

Lees verder

Quality engineer

"Drones zijn de voorlopers van de vliegtuigen zonder piloot van morgen. Vergeten we de ruimtevaart niet waarin de drones van vandaag de robots van morgen zullen zijn."

Jean-Pierre Denys heeft een duidelijke en uitgesproken toekomstvisie over drones. Hun belang en inzetbaarheid zal allen maar toenemen.

Lees verder

Chief Inspector en Hoofd Examencommissie

"Ik wil een stuk professionalisering kunnen doorvoeren in deze nieuwe tak van luchtvaart"

 

Jan-Paul Boetes is Chief Inspector and hoofd van de Examencommissie. Voor klachten of opmerkingen over je examen kan je bij hem terecht.​

Lees verder

Thomas new.jpg
Thomas Vandormael
Jesse Wrede
Steven Van den Berghe

General Manager

“EUROUSC-Benelux laten opschalen tot Europees marktleider”

Thomas zorgt als General Manager voor het strategisch, financieel en HR-beleid van EUROUSC-Benelux. Zijn prioriteit is het internationaal uitbouwen van de diverse business units van EUROUSC-Benelux.

Lees verder

 

Technical inspector

"Veiligheid is steeds de prioriteit"

 

Als Technical Inspector of Keurmeester zorgt Jesse voor de toestelkeuringen. Op deze manier draagt hij bij tot de prioriteit in de luchtvaart: de veiligheid van de operaties verzekeren en de risico's verminderen.

Technical manager

"Mijn betrokkenheid in de dronewereld is niet verwonderlijk, aangezien ik al sinds mijn kindertijd bezeten ben door modelbouwvliegtuigen."

 

Een bedrijf in volle vlucht kan maar blijven stijgen met voldoende en geschikte werkkrachten. 

Lees verder

bottom of page