top of page
"Wij staan met EuroUSC-Benelux voor een mooie uitdaging"

 

Een bedrijf in volle vlucht voorwaarts runnen is niet altijd eenvoudig. Een startup is een mooie uitdaging met heel wat mogelijkheden en voordelen, maar zoals vaak is er ook een keerzijde.

Als Accountable Manager sta ik in voor de dagelijkse leiding en ben het aanspreekpunt voor accreditaties van de overheid. Maar daar stopt het niet. In deze sector en mijn functie kan er van een afgebakend takenpakket geen sprake zijn. Een ruime kennis en flexibiliteit aangepast aan de gezinssituatie des te meer.

Maar de professionele zowel als de persoonlijke band met de luchtvaartsector zorgt nog dagelijks voor de nodige “vibes”.

 

De band met de luchtvaart komt zeker niet uit de lucht gevallen. Mijn hele leven ben ik al actief in de sector. Dankzij de verschillende terreinen die ik intussen al heb mogen en kunnen verkennen, kan ik nu terugblikken op heel wat kennis en ervaring die al heel vaak hun nut hebben bewezen.

 

Wij staan met EuroUSC-Benelux voor een mooie uitdaging. Mijn toekomstplannen heb ik dus zeker nog niet weggeborgen. In tegendeel!

bottom of page